Каталог

Стандартни Меки Връзки

Стандартни Меки Връзки
Изглед:
Покажи:
Ред:
Мека връзка Ф102-203
Мека връзка с тройна оплетка, неръждаема стомана. Артикулен номер: 102-303 Дължина: 203 мм ..
64,90 лв.
Мека връзка Ф45-101
Мека връзка с тройна оплетка, неръждаема стомана. Артикулен номер: 45-101 Дължина: 100 мм Д..
8,90 лв.
Мека връзка Ф45-151
Мека връзка с тройна оплетка, неръждаема стомана. Артикулен номер: 45-151 Дължина: 150 Ди..
10,90 лв.
Мека връзка Ф45-181
Мека връзка с тройна оплетка, неръждаема стомана. Артикулен номер: 45-181 Дължина: 180 Ди..
12,90 лв.
Мека връзка Ф45-201
Мека връзка с тройна оплетка, неръждаема стомана. Артикулен номер: 45-201 Дължина: 200 мм ..
14,90 лв.
Мека връзка Ф45-231
Мека връзка с тройна оплетка, неръждаема стомана. Артикулен номер: 45-231 Дължина: 230 мм ..
16,90 лв.
Мека връзка Ф45-251
Мека връзка с тройна оплетка, неръждаема стомана. Артикулен номер: 45-251 Дължина: 250 мм ..
18,50 лв.
Мека връзка Ф45-281
Мека връзка с тройна оплетка, неръждаема стомана. Артикулен номер: 45-281 Дължина: 280 мм ..
21,90 лв.
Мека връзка Ф51-101
Мека връзка с тройна оплетка, неръждаема стомана. Артикулен номер: 51-101 Дължина: 100 мм Д..
10,50 лв.
Мека връзка Ф51-151
Мека връзка с тройна оплетка, неръждаема стомана. Артикулен номер: 51-151 Дължина: 150 мм Д..
13,90 лв.
Мека връзка Ф51-181
Мека връзка с тройна оплетка, неръждаема стомана. Артикулен номер: 51-181 Дължина: 180 мм Д..
15,90 лв.
Мека връзка Ф51-201
Мека връзка с тройна оплетка, неръждаема стомана. Артикулен номер: 51-201 Дължина: 200 мм Д..
17,50 лв.
Мека връзка Ф51-231
Мека връзка с тройна оплетка, неръждаема стомана. Артикулен номер: 51-231 Дължина: 230 мм Д..
18,50 лв.
Мека връзка Ф51-251
Мека връзка с тройна оплетка, неръждаема стомана. Артикулен номер: 51-251 Дължина: 250 мм Д..
19,90 лв.
Мека връзка Ф51-281
Мека връзка с тройна оплетка, неръждаема стомана. Артикулен номер: 51-281 Дължина: 280 мм Д..
23,90 лв.